top of page

Anmeldelser af samarbejdet med The better You

Allan skriver:

Dit arbejde er fænomenalt, du ved hvordan man kommer videre, takket være dig kom jeg det.

Du har været med hele vejen og du ved "som en af de få" hvor svært millimeter pædagogik kan være" men du var den eneste der formåede at banke min fornuft på plads!
Skylder dig en stor tak for at få mig til at tage en rundtur i min krop og for at DU havde tiden til at lytte til den.... Det var det der gjorde jeg turde tro på at jeg var mig... eller The better me


Bettina skriver: 
 I øjeblikket er min nydelse noget der foregår hver mandag kl. 13. Jeg glæder mig allerede til, at " komme i " Work Camp igen.
Det er virkelig en nydelse for mig, da jeg alt for længe ikke har tænkt på mig selv.
Jeg har kun været der to gange, men det har faktisk allerede givet mig rigtig meget. Nogle af dine ord, Mona sætter sig virkelig fast og popper op, når jeg har brug for det.
Du har ligeledes fået mig til, at huske min helt store nydelse, jeg brugte meget for år tilbage, nemlig hypnose. Jeg fandt i går en selvhypnose frem og gav mig tid til, at lytte. Det var VIRKELIG nydelse.
Tusind tak fordi du laver sådan nogle gode og brugbare tiltag, som Work Camp er.
Jeg er så småt ved, at begynde, at nyde livet igen

 

Gitte skriver: 

Jeg kan VARMT anbefale at få hjælp af The better You. Jeg fik efter en længere periode i kommunens system en ophold ved Mona Nyholm var hun lærte mig at stole på mig selv, give mig selvtillid og gejsten til at kæmpe for det jeg kunne. Hun lærte mig, at bruge min energi rigtig på det, som jeg kunne istedet at være ked af det, jeg ikke længere kunne pga. min arbejds skade. Jeg havde Mona med som bisidder når jeg var til møde med kommunen. I rigtig uretfærdige situationer hjalp hun mig med at sætte de rigtige ord på.

Jeg er i dag total lykkelig både med mig selv og med min situation både privat og som fleksjobber. RIGTIG RIGTIG MANGE gange har jeg tænkt at Jeg IKKE ville være der i mit liv, hvor jeg er i dag hvis ikke det havde været for Mona Nyholm. Hun har været en uvurderlig kæmpe stor hjælp og hendes smil og positive udstråling, gør at jeg blev glad når jeg skulle mødes med hende. Tusinde MANGE tak for hjælpen Mona.

Edith skriver: 

Jeg har sådan funderet over Mona’s formulering fra live videoen i aftes og den har kørt rundt i mit hoved lige siden. Det er anden gang, jeg bliver “ramt” på 5 øre’n. Så tak for det Mona 
Du sagde noget med, at vores smerte alder har mere at sige, end vores rigtige alder... Da når man er lille, så skal man lære at gå og hvis man falder, så rejser man sig igen og prøver på ny ... og det giver så meget mening hos mig og for forståelsen for de mange faser vi skal gennem før vi kan stå op og se lyset og finde meningen med livet på ny.
Jeg er 12 år gl. og har øvet mig i at rejse mig i 4 år. I dag kan gå, løbe, cykle, svømme og shine, ... lidt komisk og humoristisk opstillet, men mit hoved har hygget sig med din sætning lige siden.
Tak for de mange skønne input, du giver os. Du sætter ord på alt, som jeg aldrig har skænket en tanke, men når du siger dem, så giver det så meget mening.

Dorete skriver: 

Tak for ALLE de dejlige og fantastiske snakke vi har haft om stort set ALT. Tak for ALT det brugbare materiale, videoer, opslag osv
Tak for alt jeres sparring, gode råd og fantastiske livshistorier. Tak fordi der er et sted/forum som er til, for at vi “bare” kan få lov til at være som vi er, på hver vores måde - uden at blive dømt
Tak fordi, du Mona, har sat himmel og jord i bevægelse for at få sat sådan et fantastisk camp igang. jeg HÅBER så inderligt at andre og flere vil finde overskuddet til at være deltagende og få vendt skuden TIL at have et godt liv. Mona og alle jer andre, har været med til at bidrage med ALT jeres glæde, initiativ, snak, synspunkter, viden osv til at JEG har det godt.
Så fortsæt den gode kamp, nyd livet og hinanden.
Det er det hele værd.

 

Totti fortæller: 

Kære Mona Nyholm, jeg ved ikke hvor og hvordan jeg skal starte, og 1000 tak er et fattig ord.. du hjælp mig fra at drukne i det kommunale system.. du blev koblet til mig pga. at de mente at jeg ikke havde styre på min økonomi, men DU kunne allerede fra første møde ser og mærke, at det var ikke noget med min økonomi at gøre (jeg havde flere udgifter end indkomst) men du kunne ser at jeg fik panik angst, blackout når jeg skulle til læge, på sygehuset, til møde med de kommunale folk osv.. Du var ind hos lægen med mig, nærmest du holdt mig i hånden som et lille barn, når jeg gik i stå, du fortsat for mig.. Du lærte mig alle først at acceptere at jeg var syg( mere end jeg selv troede) med tre dickosprolaps, social angst, angst, ptsd, og tarmbetændelse og alle de små ting .. Du var ikke kun min venstre hånd, men du var også min højre hånd, du var en af de folk som ikke pressede mig ud i noget ukendt, du var mit talerør, når jeg ikke kunne tale, Du vækkede mig og fik mig til at indse at jeg er den som jeg er nu, og kan ikke blive som 20 årige Totti igen, jeg følte mig forstået accepteret og forsvaret og beskyttet af dig.  Med andre ord, jeg vil sige tak fordi du reddede mit liv fra at drukne, og at være kaste bold i det kommunale system, du hjælp mig til at får et liv som jeg kan holde ud at være i med angst og smerter. Tak for dig 

Bidde skriver, efter Monas oplæg om at leve med usynlige smerter, og hvordan vi kan tage ansvar for sådan et liv: 

Du er en meget spændende person der har prøvet livet, du lavede en fantastisk beretning om dit liv i går for os alle, der er noget der har "sat sig fast" i mig, tak for din flotte måde at præsentere det på. Knus

Jytte fortæller:

Hej jeg er en pige på 60 +,.
Jeg pådrog mig for Ca 6 år siden en arbejdsskade, som gav mange fysiske og psykiske mén. Jeg måtte som så mange andre igennem hele systemet. Efter Ca 2 år var jeg så super heldig at få Mona som min vejleder og støtte. Hun kender alt til, hvordan systemet fungerer, så hun hjalp mig med at finde lyset forenden af den mørke tunnel jeg befandt mig i .
Mona er en sød, kærlig, utrolig tålmodig og meget kompetent pige, som jeg til enhver tid vil give mine varmeste anbefalinger. Uden Mona ved jeg godt nok ikke, hvor jeg ville være idag. Mona gav mig min selvtillid tilbage, så jeg idag har et godt og roligt liv. Så tøv endelig ikke med at søge hjælp hos Mona.

Henning skriver: 

Epoxie Maler 55 år .Døjer med malercyndrom og er ordblind. Haft Mona med til min nye lægen. Mona slog i bordet. NU skal jeg i skanneren med V. Knæ d 18 FEBUAR . Efter snart at have haft smerter i snart 31 år. Jeg blev også henvist til rygscanning. Mona har en Kæmpe Stor erfaring som Socialrådgiver og borgere med smerter. Hun kender det kommunale systemet , Og lovene.
Mona også hjulpet mig med at få en ny Vela Handigkap Stol. Ved hjælpemiddel Centralen. Det har Mona også stor erfaring i. Mona forstår mig også som ordblind, og kan for klarer breve fra læger + Sygehuset,+ fra kommunen. PÅ Jyske så jeg forstår det. Mona ved også meget om boligstøtte. OG om økonomi med smerter. Mona ved en masse om Fysisk genop trænigen + Hjælpe Mildeler + Sygehus systemet .Og hvilken hjælp man kan få til Smerter. PÅ Kommunen løber man panden imod MUREN. Jeg har ikke fået særlig god behandlingen DER . Med Mona kender Loven. Kommunen hjælper ikke ordblinde. HER hjælper Mona meget med det også. Invalide pension Love og regler kender hun også. Mona forstår os med smerter, Da hun selv har prøve det.
Så jeg kan varmt anbefale Mona.

bottom of page