top of page
311503331_5589283827819824_216353010187337466_n.png

Til dig der lider af psykiske udfordringer

Rigtig mange med psykiske udfordringer oplever at den hjælp de kan få, når angsten, ADHD'en eller personlighedsforstyrrelen raser af sted, er medicin og samtaler om dette. 
Jeg mener i bedste fald at medicin kun er en halv løsning. -For det du mangler allermest er sikkert viden om din lidelse og redskaber til håndtering af alt det svære.

 

 

Jeg har arbejdet med psykiatri i alle afskygninger i snart 20 år. Kun ganske kort tid sad jeg inde på forvaltningen som socialrådgiver. Jeg ville i stedet ud og hjælpe mennesker i krise, med at få livet til at fungere selvom det slår krøller. 

Min redskabskasse er KÆMPE stor da jeg i alle årene har samlet viden og redskaber sammen, så jeg kan give dette videre. Jeg har hjulpet unge der lider af angst, ud af det, så de i dag har et helt alminedeligt liv. Personer med ADHD har lært at håndtere det, så de kan få uddannelse og fungere godt i livet. Mennesker med f.eks. borderline får bedre styr på, hvem de er og, hvor deres grænse går, så der bliver mindre selvskadende osv. 
Kort sagt, så hjælper jeg med det du mangler hjælp til... 

 

Intet er for stort eller småt at tage fat i, for i min optik hænger det hele sammen. Hverdagen, arbejdslivet og din indre tilfredsstillelse skal være i balance, før livet føles godt. 

Som fagperson er jeg socialrådgiver og social mentor. Jeg har efteruddannelse indenfor det kognitive og systemiske felt, og har et hav af kurser. Derudover har jeg personlige erfaringer med at komme igennem det kommunale system, da jeg har kroniske smerter i form af et piskesmæld. Jeg kender derfor vejen igennem det kommunale system og ved, hvordan det er at miste arbejdsevne og dermed blive fleksjobber. 

Første samtale:

Det er vigtigt med et godt samarbejde, når vi skal have din sag på plads. Jeg går op i

om vi har en god kemi.

Derfor vil jeg tilbyde første samtale til en fantastisk intro pris på 499 kr. . (Normalpris 800 kr.)
 

Her vil jeg høre om din sag og situation generelt. Du vil allerede her få min første

vejledning samt redskaber, selvom formålet er at vi lærere hinanden lidt at kende. 

Min baggrund for at hjælpe jer:

Privat socialrådgiver

-med speciale i psykiske udfordringer, misbrug og kroniske smerter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mange oplever ikke at bliver taget alvorlige i det kommunale system. De føler sig overset og misforstået.  Jeg ved, hvor vigtigt det er at få professionel og faglig hjælp når livet presser sig på.

Min tilgang er helhedsorienteret og anerkendende, da jeg mener dette er grundstenene for at finde de bedste hjælpeforanstaltninger til jer. 

 

Jeg har 20 års erfaringer (de sidste godt 4 år som privat socialrådgiver) med at hjælp mange forskellige typer mennesker i alle muligt krisesituationer. Mennesker der har været i misbrug, haft psykiske diagnoser af alle slags og måske været hjemløse. Mennesker med kroniske kompleks smerter samt unge og deres familier.

Psykiatri, smerter og arbejdsmarkedet har været omdrejningspunkt i mange år, men det jeg brænder allermest for, er at give så meget viden og så mange redskaber jeg kan, for at alle dem jeg hjælper kan få et godt liv. 

Egne erfaringer:

Mit kendskab til svære livssituationer er ikke kun fordi jeg har arbejdet med dette i mange år. Men også fordi jeg har prøvet meget af det på egen krop. Jeg lever til dagligt med kroniske smerter i form af et piskesmæld. Derudover har min søn ADHD som ret sendt blev diagnosticeret. Dette skabte efterfølgende et misbrug. I dag er han clean og er godt i gang med tømmeruddannelsen. 

 Det har været meget lærerigt både selv at skulle igennem det kommunale system, hvor jeg vandt en stor klagesag og kæmpe for at min søn fik noget hjælp. 

 

Jeg har en meget forskellige hverdag, hvor jeg blandt andet hjælper med at: 

 • få den kommunale sag på plads. Herunder få de papirer samlet sammen der skal bruges til f.eks. fleksjob eller førtidspension.

 • give dig indblik i og forståelse for, hvad det betyder at være en del af det kommunale system

 • give viden og redskaber til at få hverdagen og livet til at fungere bedst muligt

 • støtte op om de afklaringer og behandlinger du skal igennem

 • få en god afklarende praktik gennemført

 • få ny og bedre sammenhængskraft i familien

 • få din sagsbehandler til at forstå, hvordan du egentlig har det, så du kan få den hjælp du behøver

 • evt. støtte til at finde det arbejdsliv der er bedst for dig

 • understøtte din selvudvikling i form af en masse redskaber og strategier til at arbejde med dig selv.

 • hjælp til at søge om hjælpemidler

 • bisidder til møder på kommune, i bank, hos lægen osv. 

 • udarbejde klagesager

 • ...og meget mere.. 

Udover at være socialrådgiver med mange års erfaring indenfor psykiatri, kroniske smerter og misbrug, har jeg efteruddannelse i kognitiv og systemisk metode. Dette betyder at jeg arbejder meget med tanker, livsmønstre og indlæring af nye strategier, for at få livet til at fungere bedre. 

Uden kant.png
bottom of page