top of page

Bevægelse skaber liv!...


På min tur til Spanien, kom jeg forbi disse to biller.. -Eller rettere.. Denne ene bille og et indtørret korpus af en anden bille. Min første tanke var, hold da op, hvor er det vigtigt at holde sig i bevægelse i livet, for ellers ender det jo med den visse død.. !! Bevægelse er mange ting for mig. Det er både fysisk bevægelse, hvor vi gør det godt for vores krop. Meget bevægelse kan udløse en masse endorfiner i hjernen, hvilket kan være med til at vores kroniske smerter ikke føles så meget. Det er super fedt. Dog har jeg erfaring med at os der har mange spændinger i kroppen, har behov for blidere bevægelse. Men det er jo en helt anden snak... Bevægelse er for mig også det at bevæge sig i livet. Jeg tror at rigtig mange af os, men kroniske smerter er enige om at bevægelse af alle slags pludseligt bliver ret besværlig, da intet kan køre på rutinerne mere. Både dem fysiske bevægelse, men også den mere mentale slags kræver en masse energi. Energi vi ikke længer har i rigelige mængder.

Den mentale og indre bevægelse handler om at vi bliver opmærksom på vores gamle livsmønstre og tanker, for derfra at kunne ændre dem. Negative tanker som: "Det kan jeg ikke længere finde ud af, hvorfor er det også mig der skal have det så dårligt, hvad tænker de andre nu ikke når jeg igen melder pas osv." er helt almindelig, men også vildt drænende. Derfor er det super godt at starte med at sætte fokus på hvad det er for tanker vi har om os selv. Når vi ved, hvad det er vi tænker, kan vi også øve os i at erstatte disse tanker med positive tanker. Den positive spiral er derefter sat igang. For det at vide at vi hele tiden gør det bedste vi kan, giver mere overskud og ro, end når vi hamrer os selv ned med negative tanker om at være uduelig. Jeg er ikke sikker på den døde bille på billedet har haft fokus på sine tanker om, hvor vigtigt det er at bevæge os i et godt flow igennem livet.. Men uanset hvad, så er vi de eneste der kan ændre på vores liv. Jeg har hjulpet rigtig mange mennesker med at finde ind til nye tanke, se livsmønstre og ikke mindst finde måder at ændre det hele på. Så der igen kan komme et positivt fokus ind i livet. For selv om vi har smerter, go det hele er hårdt og svært, er jeg et levende bevis på at det kan lade sig gøre at komme ud på den anden side. For jeg har et fantastisk liv, selvom jeg har smerter hver dag. Har du lyst til at videre om, hvordan du også kan få et fedt liv, fyldt med livskvalitet, så kan du starte med at være med i min gratis Facebook gruppe, som du finder her:

Fællesskabet bruges til at:

  • få fif og gode ideer til et godt liv med smerter

  • inspirere hinanden til, hvordan vi hver især lever og arbejder med vores smerteliv

  • dele tanker og bekymringer om, hvordan livet er, og hvilke udfordringer der er

  • søge hjælp til specifikke problemstillinger

  • Gode idéer og ting der lykkedes på en ny måde

  • få masser at ny viden og hjælp

Fællesskabet går også ud på at være sammen med andre, som sidder i samme situation som dig.


Jeg vil som socialrådgiver, svare på spørgsmål alt det jeg kan. Jeg har selv kroniske smerter med også et fantastisk liv..


Kort sagt rummer fællesskabet alt det vi har på hjertet omkring et liv med kroniske smerter.. :)


Jeg glæder mig til at se dig i gruppen... <3


14 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page