top of page

En ulykke kommer sjældent alene..

Opdateret: 24. nov. 2018

- Eller er det bare vores fokus der skal ændres?


Jeg forestiller mig, at vi alle kender det med at de negative og dårlige oplevelser, kommer på én gang. Det kan føles som om det er svært at få hovedet over vandet. Sådan havde jeg det i alle tilfælde da mit liv var mest kaotisk, efter min ulykke. * Jeg havde masser af smerter hver dag og derved svært ved at få hverdagen til at hænge sammen *Jeg kæmpede for at min søn kunne få en udredning og hjælp i skolen *Jeg gik fra min kæreste igennem 4 år on/off, da vi havde et ret usundt forhold *Jeg kørte min egen sag imod kommunen, da min arbejdsevne var meget påvirket af smerterne. Kommunen mente jeg bare skulle finde et andet job *Jeg fik 0 kr. i løn/ydelse i 8 mdr. og vidste derfor ikke om jeg skulle flytte. Hvilket jeg overhovedet ikke kunne overskue * For lige at toppe det hele, fik jeg en blodprop i hjertet

Men som jeg ser det i dag, så var jeg NØDT til at stå i alle de udfordringer på én gang. For jeg ville ikke lytte til min krop og indre stemme. Et indre der forsøgte at fortælle mig at det var tid til at ændre retning i livet. Ikke have så meget fokus på andres behov, men i stedet lære at lytte til mig selv. Mange siger så: "Jamen Mona, jeg er jo ikke sådan en egoist" Det handler ikke om at være egoistisk på den negative måde, men i stedet om at have fokus på, hvad vores behov egentlig er. Og så ellers forsøge at leve derefter...

Det handler altså IKKE om alt det vi har lært igennem vores opvækst, som bla. formanende ord om, hvordan vi skal tænke og opføre os. Nej i stedet handler det om, hvilke følelser og tanker der føles rigtige for os. Men det kan være en lang sej rejse at lære at mærke det. Jeg øver mig stadig, men det bliver lettere og lettere..

Har du lyst til at vide mere, så book en tid, eller hold øje på Facebook eller på vores hjemmeside. Lige nu er vi ved at udvikle et onlinekursus, så du ikke skal ud af døren, for at få hjælp til et bedre liv med smerter.

Du fortjener det nemlig... <3

93 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Комментарии


bottom of page