top of page

Gør dine huslige opgaver også ondt?

Opdateret: 24. nov. 2018

- Måske det er tid til at bede om hjælp?..Efter 8,5 år med kroniske smerter, er det at skrælle kartofler eller i det hele taget at stå ved køkkenvasken, forsat noget at det værste for mig. Min lænd gør ret ondt i løbet af få minutter. Så nogle gange må jeg hænge på vasken for at få tingene klaret. Andre gange må der en pause til. Endeligt skræller jeg ofte kartofler oppe på køkkenbordet. Ja.. det handler i det hele taget om at være ret kreativ, for at få et bedre hverdags liv til at gå op.


Der er jo faktisk også den mulighed at bede mine nærmeste om hjælp. Men det er jeg ikke vokset op med at gøre. Så det er ikke en let ny strategi. Men jeg er dog sikker på at de gerne vil hjælpe, hvis bare jeg spørger. De kan jo ikke se, hvor mange smerter jeg har. Så måske det handler om, at jeg skal tage mere ansvar for, hvordan jeg har det og få det bedste liv ud af det??

-Eller skal jeg bare altid spise spagetti i stedet for??... :) Jeg arbejder forsat med mig selv på dagligt plan, Men vil også sige, at jeg i store træk føler jeg har et fantastisk liv. Jeg føler at livet er i balance, og at mine smerter ikke længere fylder på den der total negative måde. Smerterne er på en måde, blevet min ven i stedet for.

For mig har det handlet en om acceptere af min situation. Turde slippe ideen om at holde fast i en 37 timers arbejdsuge, og i stedet arbejde på at få mig indrettet til et liv med smerter. Kort sagt, lære at finde ud af at få balance i tingene.


Hos The better You får du masser af viden og værktøjer til både at forstå din situation i en større helhed. Du får også helt konkrete værktøjer til at få hverdagen og livet til at fungere bedre. Vi kan også sammen finde ud af, om du har mulighed for at få hjælpemidler, der kan være med til at gøre hverdagen bedre. Især i starten brugte jeg min køkkenstol rigtig meget. I dag brugere jeg stadig hjælpemidler ved min pc.


Vi arbejder altså både med din egen indstilling til dig selv og din situation, men også de fysiske ting der kan hjælpe dig.

Vi glæder os til at hjælpe lige netop dig, til en bedre hverdag og liv med kroniske smerter..

DET FORTJENER DU...


40 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page