top of page

Ikke alle dage er lige gode..

Opdateret: 24. nov. 2018

-men det kan de blive!..Har du dage, hvor du tænker at det kun kan gå for langsomt med at blive i morgen?.

-Dage, hvor du føler at kroppen ikke vil noget som helst, ud over at være fyldt at smerter..

-Dage, hvor energien og overskuddet til at kæmpe, er HELT væk..

-Dage, hvor du bare har lyst til at pakke dig væk fra andre, er ked af det, og ikke forstår livet er endt her..


Sådan havde jeg det også de første år, med kroniske smerter. Faktisk brugte jeg de første 2,5 år med krampagtigt at holde fast i det arbejdsliv, jeg var så glad for. Men da jeg bare blev mere og mere syg, måtte jeg til sidst sande at det ikke længere var realistisk med fuldtidsansættelse. Fra det øjeblik jeg turde slippe, begyndte min positive udvikling til et bedre liv.


I dag, vil jeg sige at mit liv er RIGTIG godt. Det er yderst sjældent jeg har de helt dårlige dage. Udsvingene på gode og dårlige dage er nu meget mindre, og jeg er meget bevidst om, hvad det er der kan sætte en såkaldt dårlig dag i gang. For mig kan udløseren af en dårlig dag være både en fysisk aktivitet, men også følelsesmæssig påvirkning.


Vil du gerne have redskaber til igen at få det gode liv, trods kroniske smerter, så har jeg både personlig og fagligt erfaring og viden til dig. Jeg er uddannet socialrådgiver og har i arbejdet med mennesker enten med psykiske udfordringer og/eller komplekse smerter i mange år. Derudover har jeg de sidste snart 9 år haft kroniske smerter pga. et piskesmæld.


Rigtig god dag til dig. Håber du får brugt den smule energi du har i dag, på DIG. Du fortjener det..

28 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page