top of page

Sommerfugle betyder udvikling...

Opdateret: 12. jun. 2019Igennem livet har jeg været igang med udvikling på mange plan. Som ung startede jeg min personlige rejse med at aflære nogle af de hensigtsmæssige mønstre, jeg havde med mig fra barndommen. Senere udviklede jeg mig som mor, endnu senere som faglig dygtig og passioneret socialrådgiver. Senest måtte jeg igen udvikle mig meget som person, da jeg var i en ulykke og fik et piskesmæld. Så igen måtte jeg aflære ret meget af det, jeg indtil da havde lært. I starten følte jeg det ret uoverskueligt, for ALT handlede om smerter og manglende overskud. Men i dag ser jeg, at denne rejse er den smukkeste blomstring af mit sind. For rigtig meget i livet handler om at lytte til vores indre, Noget vi ikke er så vant til. Men der er så meget at lære, hvis blot vi vil lytte og udvikle os.

F.eks. fortæller min krop hele tiden, hvornår jeg er igang med at gøre ting, der ikke er godt for mig. Overhører jeg de signaler jeg får, "snakker" smerterne bare højere og højere. Det kan være, hvis jeg er i relationer der overtræder mine grænser, hvis jeg ikke får taget mig tiden til at være nærværende nok i livet osv. (Derfor er det så vigtigt at vi bliver gode til at fortælle hvad vores værdier består af. Hvor er vores grænser.. Men det er en helt anden snak, vi kan tage en anden dag.) Mit udviklingstrin går lige nu på at holde fokus på min intuition. Hvad er det jeg mærker og oplever? Hvad er det for små tegn jeg "ser". Jeg havde en ide om at det var vanskeligere at udvikle min intuition hjemme i vante rammer, hvorfor jeg pakkede min kuffert, og drog til Spanien. Her sidder jeg så nu, og holder øje med alle de små ting der sker omkring mig. F.eks. har jeg de sidste dage ledt efter et par små ankelsokker. Dem har jeg ikke lige kunnet finde. Men da jeg i dag sidder på et lille torv og nyder solen og en kop kaffe, kommer en gade sælger hen og tilbyder mig 3 par ankelsokker til 3 euro. De er også i min størrelse. Ja tak.. Hvor herligt kan livet være?.. Det vi har brug for, kommer nogle gange lettere end andre til os. :)

Ud over min udvikling med at udbygge min intuition, er jeg også godt igang med at opbygge den virksomhed, som jeg i årevis har drømt om.  Jeg er ofte fyldt af mange spørgsmål. Men sådan er det vist at være iværksætter. Spørgsmål om, hvilken retning der er god at gå i?

Hvad virker bedst for min målgruppe?

Hvordan får jeg mig selv positioneret bedst muligt? 

Har jeg fat i det rigtige? Hvordan gør jeg det hele spændende nok for andre osv?..

Grunden til, at jeg i dag bliver fanget af sommerfuglen er, at processen med at skabe og udvikle i første omgang handler om mig selv. Min passion er at hjælpe andre mennesker med smerter til et bedre liv. Men jeg bliver nød til selv at gå forrest. Jeg har heldigvis et super godt liv, men det betyder jo ikke at min udvikling som menneske, smerteramt og iværksætter er forbi. Det bliver den vist aldrig.. 

Men det er så fedt at mærke, at jo mere jeg tør gå med min intuition, desto federe føles det hele indeni. Det er her jeg finder min gejst, retning og næste udviklingstrin både som menneske og som iværksætter.. 


Der er så mange små ting at holde øje med. I går blev jeg kontaktet på messenger af en kvinde, jeg tidligere har samarbejdet med. Hun ville høre om jeg, havde tanker om at starte en gruppe for smerteramte. Senere samme dag fik jeg en henvendelse på Instagram. I et ældre opslag havde jeg henslængt nævnt, at jeg gik med ideer om en fed smertegruppe. Dette ville hun pludseligt videre mere om. I nat drømte jeg så, at en kvinde havde bestilt en tid hos mig. Da jeg kom ud til hende, var det en større fødselsdag. Da jeg kom sad alle gæsterne roligt ville høre, hvad jeg havde at sige til deres problemer. -Altså også en gruppe af mennesker, der sammen kom videre med deres udvikling.. Jeg ved ikke med dig.. -men for mig er det netop disse små tegn, der kan vise vejen til næste skridt. Dem tror jeg, mange af os skal blive gode til at lytte efter... Jeg er i alle tilfælde ikke længere i tvivl om jeg skal starte den gruppe, jeg har tænkt på i et stykke tid.. -Og misandten om ikke der lige var et godt tilbud i dag fra en Community coach, om materiale og hjælp til at komme godt igang. Så nu er det bare at komme igang med at skabe en fed og dynamisk smertegruppe.


Så på med vanten, og ud over stepperne. Der er så meget at gøre og sætte igang. Men vigtigst af alt er det at finde vores helt egen stil og vej igennem det hele.. Så lytter du efter, hvad din krop og omverden fortæller dig? Nogle gange skal der lidt hjælp til at oversætte det vi oplever. Som om vi skal have et andet sæt briller på. Men jo mere vi øver os, desto lettere bliver det..

Havde bare lyst til at dele lidt fra min rejse med dig.. :) -Lad mig gerne høre om din rejse. Du kan skrive den som et opslag på The beter Yous facebook side: https://www.facebook.com/thebetteryou.dk

22 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page