top of page

Rammer og vilkår 

Rammer

Det er vigtigt, at rammer og vilkår er på plads, inden et samtale forløb påbegyndes.

Det fastlægges derfor på forhånd, hvor samtalerne skal foregå, hvor ofte, hvor længe mm. Samtale forløbet kan foregå over en kortere eller længere periode, alt afhængig af behovet og hvilke mål og resultater der ønskes opnået. Et samtale forløb strækker sig typisk over 3 til 6 måneder. med du sætter rammen. 


Samtalerne gennemføres ofte ved personlige møder af ca. 1 times varighed. Bor du langt fra Viborg har jeg meget samarbejde der foregår online eller telefonisk. Dette er et effektivt alternativ til det personlige møde.

Har du behov for at The better You tager med til samtaler hos lægen, på kommunen, på arbejdspladsen eller andre steder, er det noget vi aftaler fra gang til gang.

Som fagpersoner har vi tavshedspligt, men vi vil under forløbet lave noter til eget brug. 

Inden du indgår en aftale om et samtale forløb med The better You, tilbydes du en gratis og uforpligtende telefonsamtale, hvor vi aftaler det videre forløb.

Vilkår

Betaling.
Betaling kan ske ved Mobilepay eller direkte overførsel når du booker.  Virksomheder og kommuner har betalingsfrist på 8 dage. Ved for sen betaling beregnes rente og rykkergebyrer.

 

Bookning.
Bookning foregår direkte i mit booking system:

 

Du kan også kontakte mig telefonisk, hvor du også vil få første afklarende samtale gratis. Tlf: 6177 5057

Du kan også booke mig via mail: 

Når en bookning er aftalt, er den gældende og forpligtende. Hvis The better You bliver forhindret i at gennemføre en booket samtale, er vi forpligtet til, hurtigst muligt at finde en erstatningstid.

Afbud.
Afbud skal meddeles skriftligt pr. mail, eller personligt pr. telefon, og betragtes kun som gældende afbud, når

modtagelsen er bekræftet. Frist for afbud af bookede samtaler er 24 timer inden samtalens start.

Udeblivelse.
Ved udeblivelse fra en aftalt samtale faktureres fuld samtale pris.

download (16).jpg
bottom of page