top of page

Personlige samtaler

Fantastisk at du tager dig selv alvorligt, og dermed får den hjælp du har behov for.
Sammen vil vi få udfordrinerne af vejen, så du igen kan få overskud og balance i livet.    

Det er DIG der ved, hvad der fylder mest i dit liv. 
Jeg ved det hele hænger sammen, dit humør, dine smerter, hverdagens udfordringer, dine tanker og handlinger. Men DU ved, hvad der skal ryddes af vejen først. 

Nogle gange skal vi arbejde på flere ting af gangen. Men det aftaler vi, som samtalerne skrider frem. (-hvis du booker flere) 

 

Du modtager referatet af vores samarbejde på mail. Grunden til dette er at du skal kunne koncentrere dig om at mærke efter og være i det vi taler om, frem for at bruge bekymring på, om du nu kan huske det hele bagefter. Dertil kommer at når vi har smerter, så er hukommelsen ikke længere så god som den var før.
Det skal være let at kunne finde tilbage til alt det vi har talt om. 

Vi vil i løbet af vores samtaler aftale, hvornår du ønsker din opfølgning på disse samtaler. Jeg har selv haft behov for at få tingene samlet op, når der er gået lidt tid. Så det tilbud vil jeg også give dig... 

 

IMG_20190710_143215.jpg

Din investering er 700 kr. for:
 Én samtale af 1½ times varighed
medfølgende referat med eventuelle værktøjer og modeller

(-En privat socialrådgiver koster 1500 kr. pr. time, som ofte varer 45-55 minutter!!..)

Jeg hedder Mona og lever selv med kroniske smerter. Jeg har et piskesmæld fra en ulykke i trafikken, som skete for godt 9 år siden. Dette vendte livet totalt på hovedet fra den ene dag til den anden.

Min rejse til det gode liv i dag, har været lang og startede blandt andet med:

  • Jeg mistede mit elskede job, hvor jeg hjalp mennesker med psykiske udfordringer tilbage på arbejdsmarkedet

  • Jeg kørte sin egen sag imod kommunen - de mente ikke jeg fejlede noget - Jeg vandt !!

  • På samme tidspunkt kæmpede jeg for at få min søn udredt for ADHD og få den hjælp til ham, som han behøvede

  • Jeg blev single

  • Jeg fik en blodprop i hjertet

  • I 8 måneder fik jeg 0 kr. i ydelse - Så vidste ikke om jeg kunne blive boede i den lejlighed jeg boede i med min søn

A-Profil billede.jpg

 

Jeg kom ud på den anden side ved at fokusere på det positive, bruge en masse fede redskaber så som at acceptere min situation og arbejde på at genfinde mig selv på en ny og god måde, med et bedre selvværd end før.

I dag har jeg et fantastisk liv, selvom der forsat er kroniske smerter. Men hold op, hvor der også er meget at glæde sig over. 

Jeg er blandt andet uddannet socialrådgiver, men har altså også personlig erfaring med at finde sin vej igennem systemet for at komme tilbage til det gode liv.
Jeg har i 15 år hjulpet mennesker der er i krise på den anden side af det og støttet dem i rejsen imod et bedre liv. 

Mit arbejde hos The better You består derfor både personlige erfaringer med kroniske smerter, men også af stor faglig ekspertise. Jeg har hjulpet rigtig mange med at komme igennem systemet og genfinde sin styrke til at leve et nyt slags liv, med masser af nydelse igen. Det handler om at lære at håndtere dine smerter. For de går nok ikke lige sådan væk igen...  

Min passion er at hjælpe mennesker på en nærværende og personlig måde, så du føler dig set og hørt. Det handler om at vi sammen skal se på HELE dit liv. Du er MEGET mere end din arbejdsevne. 

 

Du fortjener det gode liv... 

Hvordan foregår det?

Bor du i nærheden af Viborg (Radius af ca. 25 km) kommer jeg gerne ud til dig, så du er i trygge rammer. Ellers foregår det hele på din computer eller over telefonen. 

 

Jeg glæder mig rigtig meget til et godt samarbejde med dig. 

Du er altid velkommen til at kontakte mig på tlf: 6177 5057 i tilfælde af akut opstået problem, eller hvis vi skal ændre en tid. 
Dette nummer kan du også bruge til at sende sms på. 

Ved køb af dit klippekort til de 5 samtaler og den ene opfølgnings samtale, vil du få tilsendt en kode, som du skal bruge, når du booker dine samtaler. Vi aftaler under vejs, hvilket interval der kan være godt for dig. Det handler om at du skal have MEST muligt ud af det hele. Så det må ikke gå for hurtigt eller langsomt.

Du betaler for ALLE 6 samtaler på én gang. 
(Dog kan du også vælge at betale beløbet i 6 små rater i stedet.)

Skulle du efter første samtale på ingen måder være tilfreds med det du har fået af mig. Kan du SELVFØLGELIG annullere klippekortet, og få ALLE dine penge retur. 

bottom of page