top of page

Online kursus om:  

System og Økonomi

For dig der ønsker at få ro på og fif til den bedst mulige økonomiske situation, nu hvor du er havnet i det kommunale system. 
 
Du vil også få masser af viden om det kommunale system og hjælp, redskaber osv. til hvad du skal gøre, når du er i dette system. Det er uanset hvilken ydelse du er på.  
økonomi.jpg

Nedenfor ser du udtalelser fra andre, der har fået hjælp til at forstå det kommunale system og samtidigt har fået overblik over deres økonomiske situation. 

 

Allan: 

"-det du siger med at ringe til en ven og få snakket om tingene er jo en 10'er på energiskemaet, når man har en 0 dag som jeg, havde i dag efter en tur i banken, hvor de fortalte mig at jeg ikke kunne overtage lånet på huset mig og min X bor i. Du fik mig på højkant og fik mig sat igang med at få overblikket tilbage over min økonomiske situation, og sporet ind på, at jeg skulle lave et skema over, hvordan tingene forholder sig."

Peter: 
"Yderst grundig og kompetent behandling.
Kan varmt anbefales."

System og økonomi kurset er en del af et større forløb opdelt i 5 kurser.

Det første vi rammes af ved en fyring eller en langtids syge melding er panik over økonomi og mødet med det kommunale system. 
Derfor har jeg valgt at gøre det muligt at arbejde med dette ene modul alene. -Altså sælge det separat til dig.. 

 

Hele online forløbet giver dig redskaber og ny viden til at takle dine smerter på en ny måde, og derfra få bedre livskvalitet. Kort sagt, Et liv med overskud og overblik...  

Men du kan altså købe, dette ene kursus alene, og dermed arbejde med økonomi og forståelse af systemet ud fra din situation. 
 

Jeg lever selv med kroniske smerter og har gjort det i i mange år nu. Derudover er jeg socialrådgiver, og har derfor både personlig med også stor faglig ekspertise, til at hjælpe dig til et bedre liv med smerter. 

Ud over at have været selvstændig i en del år har jeg arbejdet med mennesker med komplekse smerter og psykiske udfordringer i over 15 år. Min passion er at hjælpe mennesker på en nærværende og personlig måde, så alle føler sig set og hørt. 

The better You - Godt liv med smerter - hjælp til økonomi og kommunal sag
Tvivl.png

Er du i tvivl om Kurset System og Økonomi er noget for dig?
 

 • Lever du med KRONISKE SMERTER hver dag ?

 • Er det svært at få økonomien og arbejdslivet til at hænge samme?

 • Er det svært at finde hoved og hale i det kommunale system, og især vide hvad du selv kan gøre, for at komme så godt igennem det som muligt?

 • Mangler du viden om hvilke paragraffer du kan søge hjælp af?

 • Har du brug for et samlet overblik over hvad du skal holde for øje i det kommunale system?

 • Er du bange for at du kan få en mindre ydelse end det du får nu?

 • Kunne du godt bruge en fagperson, der vedhvordan det er selv at lide af smerter, god derfor kender det kommunale system indefra?

 • Er det bare i det hele taget ret svært at acceptere at livet nu er fyldt med smerter, og sikkert styrer det meste af det du foretager dig?

Kan du se dig selv i noget af dette - Så er dette kursus lige noget for dig.. 

- Da det alt sammen er noget vi kommer til at arbejde med. 

Jeg blev for 11 år siden ramt af en bil bagfra, og fik et piskesmæld. De første uger efter ulykken, kunne jeg nærmest ikke komme ud af sengen. Derefter kæmpede jeg mig tilbage til mit elskede arbejde. Først i få timer om ugen, derefter op og ned i timetal igennem 2½ år, indtil jeg til sidst blev opsagt. 
Det var starten på min egen vej igennem det kommunale system. Det var ikke let, men jeg kom ud på den anden side, og har i dag et super lækkert fleksjob. Nemlig med at hjælpe dig.. 

Har du lyst til at høre mere, så kan du gøre det på dette kursus. Jeg fortælle blandt andet min egen historie, for at vise dig at det kan lade sig gøre at få et godt arbejdsliv trods kroniske smerter. 

I dag er mit liv fantastisk og med meget mindre udsving end i starten. Jeg vil så gerne give dig en opskrift på, hvordan det kan lade sig gøre.. 
DU FORTJENER DET... 

Organisationsdiagram_navne.jpg

System og Økonomi

 

Består af 5 moduler indeholdende lidt tekst, men mest videoer, hvor jeg fortæller om alt det jeg ved om dette emne. 
Du får alle 5 moduler på én gang, så du kan se det hele, når det passer dig. 

Jeg er jo klar over at hverdagen er fyldt med smerter eller andre udfordringer, så det er godt at kunne se indholdet af kurset når det passer dig. 

Når du har været mine videoer og materiale igennem er der et arbejds ark til dig, så du kan arbejde med din egen situation. 

Det er jo dit liv det handler om...

    Når du har været materialet igennem, vil der være en opfølgende samtale med mig        på din computer. Det vil være en gruppe samtale, hvor andre der også har købt                kurset hører/ser med. Alt afhængig af, hvor mange I er, kan I stille spørgsmål                   direkte til mig, eller skrive via chatten. 

Det er også muligt at komme med i den lukkede Facebook gruppe: Dit nye liv med smerter. Her kan vi alle hjælpe, støtte og komme med gode råd til hinanden. 

Du fortjener nemlig det bedste liv... 

Kurset består af: 

 • Ca. 1 ½ times video materiale opdelt i forskellige emner

 • Arbejds ark så du kan arbejde med din egen situation

 • Dokumenter til dig, så du får overblik over hvor du kan søge om økonomisk hjælp, hvad du skal gøre for at holde fokus i det kommunale system og meget mere. 

 • Du får mail om hvornår første gruppekald er. Du vælger om du vil ses på skærmen, men du har her mulighed, for at få hjælp til lige netop din proces

 • Adgang til lukket Facebook gruppe, hvor du kan få støtte, hjælp og sparing af andre, der også lever med smerter, men som også vælger at sætte fokus på sig selv. 
  Jeg vil svare på spørgsmål osv. så meget som muligt i denne gruppe også

 • Kurset koster 750 kr. og du kan betale over 2 rater af 375 kr. hvis du har lyst

      Kurset starter løbende

Du modtager mail om, hvornår der er opfølgende live gruppe kald. 

100 % tilfredshedsgaranti - Min personlige garanti til dig

Jeg ønsker kun glade kunder og det er utroligt vigtigt for mig at du får mest muligt ud af dette forløb.

 

Derfor tilbyder jeg 100 % tilfredshedsgaranti i op til 14 dage efter købet!

Hvis du imod forventning ikke synes om forløbet af den ene eller anden grund, så skriv mig en e-mail og jeg refunderer dig det fulde beløb!

 

Du kan derfor tilmelde dig helt uden risiko!

The better You - Mona Nyholm - Socialrådgiver
bottom of page