top of page

FULDTIDSJOB OG SMERTER?? - Ikke altid en god kombination...

Opdateret: 12. jun. 2019

Min lange seje rejse startede for en del år siden, hvor mit liv var det vildeste kaos. Jeg mistede mit elskede job, havde svært ved at få hverdagen til at fungere pga. smerter, mistede min kæreste og meget mere. Dertil kom at både den kommunale sag og forsikrings sagen, kørte på sammen tid. Der var rigtig meget at forholde sig til.

Det at turde slippe og indrømme/acceptere at det ikke længere var muligt at arbejde fuld tid, var en hård nyser. Jeg holdt fast i 2½ år, inden jeg til sidst blev opsagt. I den periode, blev jeg mere og mere syg. Fik "influenza symptomer" og lungebetændelse igen og igen.. Var syg i alle mine ferier..

Men til sidst måtte jeg indrømme, at jeg ikke kunne mere. Jeg havde ikke noget socialt liv ved siden af jobbet, jeg havde ingen overskud til at få lavet aftensmad. Livet var i det hele taget hårdt på daværende tidspunkt.

Da jeg første gang tænkte tankerne, "Nu giver jeg op.. Jeg må overgive mig og mærke efter, hvad min krop fortæller mig..." var det som om en KÆMPE lettelse susede igennem hele min krop. Som om noget gik op for mig. Husker stadig følelsen...

I dag er jeg en lykkelig fleksjobber, og må sige at jeg nyder at det igen er et godt liv. Et liv, hvor arbejdsliv og fritid går op. Der er tid og ikke mindst overskud til begge dele.

Hvordan ser dit arbejdsliv ud? Har du overskud til HELE livet?

Måske du mangler overskud og ikke mindst overblik over, hvordan livet kan komme mere i balance?Lige nu lancerer The better You et webinar, hvor du kan få mere viden om 8 trin til et bedre liv med smerter. Webinaret er gratis.

Et webinar er et online seminar, hvor du møder mig direkte på nettet. Som deltager vil du se webinaret live fra din computer, mobil eller tablet, Efter webinaret har du mulighed for at stille spørgsmål direkte til mig.


Er dette noget for dig, så læs mere under fanebladet Værsgo' til dig! og tilmeld dig vores nyhedsbrev her på hjemmesiden..


Du fortjener nemlig det godt liv, trods smerter...


37 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page